برگزاری جلسه بسیج دانشجویی خواهران موسسه آموزش عالی بینالود مشهد فرهنگی
تاریخ انتشار: چهارشنبه، 29 بهمن 1399 13:44:42

برگزاری جلسه بسیج دانشجویی خواهران موسسه آموزش عالی بینالود مشهد

با رعایت دستورالعمل های بهداشتی جلسه اعضای منتخب بسیج دانشجویی خواهران موسسه روز یکشنبه  26/11/1399 در سالن شورای موسسه برگزار گردید.
در این جلسه مسئول بسیج خواهران؛ خانم رستمی ضمن تأکید بر لزوم تشکیلاتی عمل کردن و تقویت ایمان و رفع عیب های خویشتن، به گفتگو و تبادل نظر پیرامون پیشنهادها و نقطه نظرات منتخبان پرداخت.
همچنین در این جلسه مسئولان امور مختلف بسیج موسسه به شرح ذیل مشخص و اعلام گردید.
خانم ها: ساجده پورعباس، مسئول نیروی انسانی؛ مرجان اخوان، مسئول علمی؛ فاطمه محمدپور، مسئول سایبری؛ ناهید نبی زاده، مسئول فرهنگی؛ زینب سرایی، مسئول اجتماعی؛ تکتم یزدانی، مسئول جهادی.
دانشجویان گرامی جهت ارتباط با مسئول بسیج می توانند با آیدی @khademolreza110 ارتباط برقرار نموده و در صورت لزوم پس از هماهنگی در روزهای یک شنبه و چهار شنبه ساعت 9تا 12به صورت حضوری به اتاق بسیج مراجعه نمایند.
مدیریت فرهنگی ضمن عرض تشکر از زحمات دانشجویان فعال بسیجی، ازدواج سرکار خانم رستمی با آقای ذوالفقاری دانشجوی فارغ التحصیل موسسه که مسئولیت بسیج برادران را بر عهده داشتند، تبریک عرض نموده و آرزوی خوشبختی برای همه دانشجویان عزیز و این دو بزرگوار را از خداوند متعال خواهان است.