برگزاری جلسه معارفه و هماهنگی با اعضای شورای مرکزی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی فرهنگی
تاریخ انتشار: پنجشنبه، 18 دی 1399 20:54:26
به حول و قوه الهی، جلسه معارفه و هماهنگی با اعضای شورای مرکزی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی- دانشجویی موسسه آموزش عالی بینالود امروز مورخ 99/10/17 در فضای مجازی با استفاده از نرم افزار ادوب کانکت برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور اکثریت منتخبان شوراهای مرکزی برگزار گردید، دکتر یزدان بخش مدیریت فرهنگی موسسه، توضیحات لازم در رابطه با اهداف، اساسنامه، ارکان و مصادیق فعالیت های علمی انجمن ها و کانون ها را بیان نموده و بر احترام به دانشجو، جذب و ساده سازی شیوه های تشکیل انجمن ها و کانون ها به عنوان     راهکارهای اصلی عملکرد در مدیریت فرهنگی تأکید نمودند، همچنین مدیریت فرهنگی بر آمادگی موسسه جهت همکاری و صدور مجوز ایجاد کانال و گروه های مجازی، نشریه الکترونیکی و .... اعلام آمادگی نمودند.

در ادامه، نکات اجرایی امور مربوطه، از جمله شیوه الکترونیکی درخواست فعالیت، انتخاب دبیر و پیشنهاد و انتخاب استاد مشاور توسط کارشناس واحد فرهنگی؛ سرکار خانم علائی بیان گردید.

این جلسه با بیان نقطه نظرات دانشجویان در زمینه های مختلف و پرسش و پاسخ در خصوص فعالیت های فرهنگی و راه های ارتباط با موسسه و مدیریت فرهنگی به پایان رسید. با توجه به کمبود وقت جهت بیان نظرات منتخبان گرامی و در راستای ترویج مطالبه گری دانشجویان عزیز، مقرر گردید در آینده نزدیک مدیریت فرهنگی، مقدمات تشکیل یک جلسه پرسش و پاسخ با حضور دبیران منتخب و مسئولان موسسه را فراهم نماید.