پیام ریاست موسسه آموزش عالی بینالود روابط عمومی

یا مدبراللیل والنهار
یا محول الحول والاحوال
حول حالنا الی احسن الحال
با عرض ادب ، احترام و تبریک به مناسبت اغاز سال نو ، بعثت پیامبر اکرم و ولادت حضرت امام حسین علیه السلام، امیدوارم خداوند متعال همه ما را مصمم به کار بدارد و سخت کوشان را در کف حمایت خود قرار دهد. در هنگامیکه کشور و ملت عزیز ایران از یکسو دچار رخدادهای طبیعی است، از سوی دیگر شاهد پدیده شومی است که فراروی جهان و انسانیت قرار گرفته و سلامت جامعه جهانی را نشانه گرفته است و همه روزه در گوشه و کنار جهان تعدادی قربانی می گیرد و توانمندی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جهان را تهدید میکند. ضمن عرض تسلیت به خانواده های داغدیده و آرزوی سلامتی بیماران این پدیده شوم و دعا برای دفع آن درایران و جهان ،  به دانشمندان و عالمان جامعه پزشکی که با تلاشی همگانی و عزمی ملی نقش خود را به درستی را ایفا کردند  دست مریزاد می گوییم. در پی این عوامل و تعطیلات عمومی و اضطراری، مرکز آموزش عالی بینالود در راستای حفظ سلامتی دانشجویان، استادان، مدیران و وپرسنل سختکوش خود  ، با مشاوره علمی همکاران دانشگاهی و تلاش معاونت محترم اموزشی ، مدیران محترم موسسه ، واحد فن اوری ، مرکز اموزش مجازی و هیات اجرایی،  استمرار ترم دوم سال تحصیلی را در قالب نظام آموزش از راه دور در فضای مجازی از تاریخ ۹۹/۱/۱۶ به اجرا می گذارد. با اینکه دست زدن به راه حل های ضروری ناملایمتهای کوچکی ایجاد میکند، سر باز زدن از این راه حل های کوچک به مصائب و دشواری های بزرگ در آینده منجر خواهد شد. در خاتمه از همه  شما عزیزان استدعا دارم در این موقعیت  خطیر  کشورمان با جهادی ملی، در عقب راندن و مهار کردن این بیماری خانمان سوز تلاش نمایید.
والسلام علیکم والرحمت الله والبرکاته
الله خیر الحافظا