برگزار ی مراسم «چله ایرانی» فرهنگی
تاریخ انتشار: يکشنبه، 8 دی 1398 13:49:19

به گزارش مدیریت فرهنگی، آئین یلدا تحت عنوان جشن «چله ایرانی» طبق روال هر ساله در موسسه آموزش عالی بینالود مشهد، با استقبال پرشور دانشجویان و حضور مسئولان موسسه برگزار گردید.

در آغاز مراسم دکتر خوش باف پیرامون فلسفه یلدا و شب چله مطالب مفید و جذابی را بیان نمودند. از جمله برنامه های اجرا شده در بزرگداشت این رسم کهن ایرانی، مسابقه پانتومیم، اجرای تئاتر کمدی، بیت باکس و پخش موسیقی و پذیرایی یلدایی بود. همچنین به همین مناسبت و به مدت یک هفته میز یلدایی در محوطه سلف دانشجویی تزئین و برپا گردیده بود که علاوه بر افزایش جلوه های جشن، زمینه بسیار مناسبی برای ماندگاری یاد و خاطره این جشن در قالب عکس های یادگاری دانشجویان فراهم نموده بود.

شایان ذکر است این مراسم به همت مدیریت فرهنگی و مدیریت امور دانشجویی و با حضور مهمان ویژه مراسم، سرکنسول محترم کشور افغانستان و همراهان ایشان برگزار گردید.