نمایشگاه پوستری " نه به خشونت علیه زنان" دانشجویی
تاریخ انتشار: دوشنبه، 4 آذر 1398 13:21:26

بیست و پنجم نوامبر مصادف با چهارم آذرماه 1398 از سوی سازمان جهانی بهداشت، روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان و یا اصطلاحا (( جهان نارنجی))در نظر گرفته شده است. سازمان جهانی بهداشت (WHO) بمناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان شعائر و باورهای زیر را در نظر گرفته است:

-  خشونت علیه زنان نقض حقوق بشر است.

- خشونت علیه زنان می تواند در نتیجه ی تبعیض علیه زنان، در قانون و هم چنین در عمل، و نابرابری های مداوم بین مردان و زنان رخ بدهد.

-  خشونت علیه زنان برپیشرفت بسیاری از زمینه ها، از جمله ریشه کن کردن فقر، مبارزه با اچ آی وی / ایدز و صلح و امنیت اثرگذار است.

-  خشونت علیه زنان و دختران اجتناب ناپذیر است. پیشگیری امکان پذیر است و ضروری است.

- خشونت علیه زنان هم چنان یک بیماری همه گیر جهانی است.

در همین راستا مرکز مشاوره و سلامت مؤسسه آموزش عالی بینالود مشهد برآن شد تا نمایشگاه پوستری را با

اهداف ذیل برگزار نماید. که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت

- آشنایی دانشجویان، بویژه دانشجویان دختر با اشکال مختلف خشونت های علیه زنان

-افزایش دانش و اطلاعات دانشجویان درباره  علل و پیامدهای احتمالی خشونت ها،

-افزایش اطلاعات و توانمندی دانشجویان برای تشخیص شرایط بحرانی و انتخاب راهکارهای بهینه برای مقابله با آن

-تشویق و ترغیب دانشجویان جهت دریافت کمک برای خود، خانواده و دوستان شان در صورت نیاز

همچنین مرکز مشاوره  موسسه با همکاری اعضای کانون همیاران سلامت  دستبند هایی را با رنگ نارنجی به عنوان نماد این روز بین دانشجویان توزیع کرد.