برگزاری هفته قرآن و عترت و برگزاری دوشنبه های قرآنی فرهنگی
تاریخ انتشار: چهارشنبه، 22 آبان 1398 13:44:32

«ترویج فرهنگ قرآنی سنگین ترین مسئولیت نظام اسلامی است»    مقام معظم رهبری

هفته قرآن وعترت فرصت بسیار مناسبی برای تلاش در راستای افزایش و ارتقای معرفت و بصیرت دینی و توسل بیشتر به معارف بلند قرآنی و انس بیشتر با این گنجینه بی بدیل، در همین راستا و همزمان با آغاز هفته وحدت، کانون قرآن وعترت موسسه با همکاری مدیریت فرهنگی ضمن اطلاع رسانی و انجام فضاسازی های لازم با نصب پوستر و بنر و ... از جمله ختم قرآن کریم توسط استادان، دانشجویان و کادر محترم اداری، پخش آیاتی گهر بار از قرآن کریم در فضای موسسه، به این امر اهتمام ورزیدند.

دبیر کانون قرآن و عترت با هماهنگی قبلی، با حضور در دوایر اداری و برخی از کلاس های درس، ضمن تبریک آغازاین هفته با توضیح وسخنرانی استادان گروه معارف، با تقدیم شکلات های تزیین شده با گل، که بر روی آن حدود دو صفحه از قرآن کریم جهت قرائت مشخص گردیده بود، فضایی معطر و روحانی را ایجاد نمودند. لازم به ذکر است در حاشیه این مراسم نیز، صندوق و بنرمربوطه برای معرفی وجذب دانشجویان برای فعالیت درکانون قرآن وعترت موسسه به دانشجویان ارائه گردید.