برگزاری همایش روز جهانی شهرساز با همکاری مؤسسه آموزش عالی بینالود پژوهشی
تاریخ انتشار: شنبه، 18 آبان 1398 13:19:06

همایش گرامیداشت روز جهانی شهرساز در تاریخ شانزدهم آبان ماه و به همت شورای اسلامی مشهد و با همکاری مؤسسه آموزش عالی بینالود و سایر دانشگاه های مشهد، در محل تالار شهر برگزار شد. در این همایش اعضای هیأت علمی، اساتید و دانشجویان شهرسازی مؤسسه آموزش عالی بینالود به همراه سایر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی مشهد حضور داشتند.

در این مراسم که با استقبال متخصصان حوزه شهرسازی و دانشجویان این رشته همراه بود، دکتر محمدهادی مهدی نیا رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد، دکتر حسین ایمانی جاجرمی عضو هیئت علمی علوم اجتماعی دانشگاه تهران و دکتر نوید سعیدی رضوانی نایب رئیس جامعه مهندسان شهرساز ایران به سخنرانی پرداختند.

در بخش پایانی این همایش، از دانشجویان برتر رشته شهرسازی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی مشهد با حضور اعضای شورای شهر و مدیران گروه شهرسازی تقدیر به عمل آمد. همچنین از سه نفر از دانشجویان برتر مؤسسه آموزش عالی بینالود نیز در این مراسم تقدیر شد.