گرامیداشت روز جهانی زمین پاک در بینالود دانشجویی
تاریخ انتشار: سه‌شنبه، 14 آبان 1398 13:53:20

جوامع مدرن دنیا اکنون به این باور رسیده اند که زمین و محیط زیستی پاک برای رشد و توسعه به مثابه آبی زلال برای یک ماهی در تنگی شیشه ای است و این تمثیل بخشی از اهمیت و جایگاه حفاظت از محیط زندگی و زیست بشری را به تصویر می کشد،

نقش فرهنگ سازی در کاهش آسیب های حاصل از تخریب ها و آلاینده های رو به گسترش در شهرها، کمتر از خدمات دستگاه های اجرایی و شهری نبوده و می تواند باور پاک بودن و پاک زیستن را برای نسل های آینده نهادینه کند.

از این رو مرکز مشاوره و سلامت موسسه آموزش عالی بینالود مشهد بر آن شد تا ویژه برنامه ای را همزمان با روز فرهنگ عمومی و روز دانش آموز  با همکاری انجمن علمی روانشناسی و  شهرداری شهرستان طرقبه برگزار نماید.

طی این برنامه که بستری مناسب را برای ترویج فرهنگ پاک بودن و صیانت از عرصه های طبیعی و زیست بوم های شهری ایجاد کرد دانشجویان و پرسنل موسسه همانند سالهای گذشته به صورت خودجوش اقدام به نظافت و جمع آوری زباله ها در مسیرهای منتهی به جاذبه های گردشگری شهرستان طرقبه  کردند.
 این حرکت فرهنگی و زیست محیطی با همراهی و مشارکت بیش از 60 نفر از  دانشجویان عضو کانون همیاران سلامت، انجمن علمی گروه روانشناسی و پرسنل موسسه آموزش عالی بینالود مشهد در روز دوشنبه 13 آبان ماه 98  اجرا شد.