نمایشگاه توانیابان بمناسبت روز جهانی عصای سفید برگزار شد. دانشجویی
تاریخ انتشار: يکشنبه، 28 مهر 1398 11:29:14

مرکز مشاوره و سلامت  به مناسبت روز جهانی عصای سفید،  روز ریشه کنی فقر و روز جهانی غذا  نمایشگاهی را در تاریخ 23 و 24 مهرماه با همکاری توانیابان بهزیستی شهرستان طرقبه و شاندیز  در  محل موسسه برگزار نمود.

این نمایشگاه که با هدف کمک و ایجاد انگیزه و نشاط بین توانیابان و معلولین تحت حمایت بهزیستی شهرستان  برگزار شد، شامل غرفه های متنوعی جهت نمایش و فروش دست سازه های مختلف آنها و  غرفه ی آموزشی در جهت اطلاع رسانی عادات غلط و رایج غذایی و رعایت  نکات مهم و اصولی تغذیه در وعده های مختلف غذایی در قالب فلش کارت و  همچنین غرفه  یک فنجان سلامتی که در این غرفه  ازنمایشگاه دمنوش به لیمو که جزو دمنوش های آرامش بخش قرار دارد برای دانشجویان سرو شد.

و در روز پایانی نمایشگاه کارگاه آموزشی مهارت های خوداشتغالی به منظور آموزش راه ها و روش های مختلف  تولید کار و اشتغال در زمینه ی هنرهای ایرانی، فیروزه کوبی و مینا کاری برای دانشجویان علاقه مند  برگزار گردید.