برگزاری آزمون عملی و مراسم اختتامیه «ورکشاپ تخصصی بازیگری» فرهنگی
تاریخ انتشار: شنبه، 22 تير 1398 13:55:25

در راستای زمینه‌سازی رشد خلاقیت‌های فرهنگی و هنری دانشجویان و هدایت این فعالیت‌ها در جهت نیل به ارزش‌های متعالی اسلامی و ایرانی، مدیریت فرهنگی موسسه آموزش عالی بینالود ضمن برنامه ریزی های لازم، اقدام به برگزاری یک دوره «ورکشاپ تخصصی بازیگری» نمود.

این دوره به مدت  50 ساعت از خرداد ماه جاری زیر نظر مدرس و کارگردان ، آقای جواد رئوف با شرکت دانشجویانی از موسسه آموزش عالی بینالود مشهد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ... در سنین مختلف در مکان موسسه بینالود برگزار گردید.

در روز پایانی کارگاه ها؛ 20تیر 98؛ با حضور و نظارت داوران فعال این حوزه هنری از تهران و مشهد آزمون عملی برگزار ونفرات برتر نیز مشخص گردیدند، در مراسم اختتامیه علاوه بر اعطای گواهینامه معتبر به پذیرفته شدگان در آزمون، مدیریت فرهنگی موسسه، دکتر یزدان بخش به مدرس دوره و داوران محترم و سه نفر برتر لوح تقدیر اهداء نمودند.