نشست صمیمانه تخصصی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی با حضور دکتر علی اکبر ولایتی و دکتر زاهدی روابط عمومی
تاریخ انتشار: يکشنبه، 2 تير 1398 11:49:49

نشست صمیمانه تخصصی رؤسای دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی خراسان با جناب آقای دکتر ولایتی- مشاور عالی مقام معظم رهبری ریاست هیأت های امنا و مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی کشور و جناب آقای دکتر زاهدی- ریاست محترم کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به میزبانی مؤسسه آموزش عالی بینالود مشهد برگزار گردید. در این جلسه ضمن اشاره به جایگاه ویژه ی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی در عرصه تحصیلات عالی و تکمیلی کشور به بحث و گفتگو پیرامون چالش های پیش روی این دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی پرداخته شد. در این جلسه رؤسا و نمایندگان دانشگاه های غیردولتی خراسان خواستار ایجاد کرسی ویژه ی این دانشگاه ها در بین کمیسیون های مجلس شورای اسلامی و رفع قوانین بازدارنده برای گسترش این مراکز از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شدند.

جناب آقای دکتر ولایتی در این جلسه ضمن ابراز خرسندی از فعالیت های این حوزه بر مطالبات دانشگاه های غیردولتی که بیش از نیمی از ظرفیت دانشجویی کشور را دارا می باشند تأکید و در مساعدت برای پیگیری این مطالبات ابراز امیدواری کردند. همچنین در ادامه جلسه جناب آقای دکتر زاهدی با اشاره به ایجاد شرایط پیگیری این مطالبات در کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، قول ترتیب جلسه ای با حضور وزیر محترم و رئیس محترم سازمان سنجش برای پیگیری مشکلات پیش آمده در اثر تغییرات جدید در نحوه پذیرش دانشجو را دادند و بر ایجاد فضا و نگاه جدید و کاربردی به مقوله دانشگاه و دانشجو در راستای تأمین نیازهای واقعی جامعه تأکید کردند.