مراسم گرامیداشت روز روانشناس برگزار شد دانشجویی
تاریخ انتشار: دوشنبه، 9 ارديبهشت 1398 13:41:27

سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره  در روز ۹ اردیبهشت  این روز را به عنوان روز روانشناس و مشاوره نام گذاری کرده است که هر ساله در این روز برنامه های ویژه ای از سوی مراکز مشاوره به منظور گرامیداشت این روز و ترویج فرهنگ مشاوره برگزار می گردد.

مرکز مشاوره و سلامت موسسه آموزش عالی بینالود مشهد نیز همانند سایر مناسبتها برنامه ای ویژه ای با عنوان همایش"سندرم قلب شکسته و ترمیم شکست های عاطفی" را در روز 8 اردیبهشت ماه 98 برای گرامیداشت روز روانشناس برگزار نمود.

سخنران این همایش آقای دکتر علی کیمیایی (عضو هیئت علمی دانشگاه فردوسی) بوده اند که مطالب ارزشمندی را در رابطه و موضوع جلسه مطرح کرند  که مورد استقبال و توجه دانشجویان قرار گرفت.

همچنین با توجه به فعالیت های ارزشمند اعضای فعال کانون همیاران سلامت و همچنین انجمن علمی گروه روانشناسی موسسه در زمینه سلامت روان این برنامه فرصت مغتنمی  بود جهت تقدیر از اعضای شورای این کانون دانشجویی که به شکل شایسته ای انجام گرفت.

.