برگزاری نشست یاوران وقف علم وفناوری با اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان طرقبه و شاندیز فرهنگی
تاریخ انتشار: سه‌شنبه، 2 بهمن 1397 12:11:40

مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اکنون عرصه های متعددی برای وقف وجود دارد که از جمله آنها، پزشکی، علم و آموزش، تحقیقات و پژوهش، علوم جدید، محیط زیست و ترویج دین به شکل های مدرن است.

این نشست با حضور ریاست محترم موسسه آموزش عالی بینالود جناب آقای نادر علیزاده و جمعی از مدیران موسسه ، حجت الاسلام حبیب صادقی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان طرقبه و شاندیز و هیئت همراه، در تاریخ سه شنبه 25 دی ماه 97 ازساعت10 تا 12 در محل سالن شورای موسسه آموزش عالی بینالود برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب نادر علیزاده ضمن خوشامد گویی به میهمانان گرامی، بر اهمیت وقف تأکید نموده و فرمودند مردم وقف را بنیاد زندگی و امید خودشان دانسته و همواره به آن اقبال نشان می دهند، برای رسیدن به وضع مطلوب در زمینه وقف و بویژه وقف علم و فناوری باید آگاهی بخشی داشته باشیم و بهترین مخاطبان در این راستا، دانشجویان هستند.

همچنین ایشان اضافه فرمودند برای نهادینه سازی فرهنگ وقف باید اعتماد سازی کنیم و اعتماد کمرنگ شده را بازسازی نماییم.

در زمینه روی آوردن به وقف، حوزه های علمیه، آموزش و پرورش و بهداشت و درمان پیشرو بوده و دانشگاه ها در این زمینه کم توجهی  و کم کاری نموده اند که باید با ایجاد و تسهیل فرایند ها این عقب افتادگی ها را جبران نمود.

در ادامه حجت الاسلام حبیب صادقی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان طرقبه و شاندیز ضمن اعلام آمادگی در جهت تعامل بیشتر با مراکز علمی و دانشگاهی، از موفق بودن وقف در بسیاری از زمینه ها از جمله عزاداری ها و رفع نیازهای مردم سخن گفته و درآمد موقوفات را در این شهرستان رو به رشد اعلام نمودند.

در ادامه شرکت کنندگان در جلسه ضمن بیان دیدگاه های خود بر ایجاد زمینه های لازم برای تشکیل انجمن یاوران وقف علم وفناوری تأکید نموده و در انتهای جلسه، مدیران فرهنگی، آموزش، امورمالی موسسه، آقایان یزدان بخش، حافظ و بخشیان آمادگی خود را برای همکاری بیشتر از پیش در جهت تحقق اهداف طرح وقف علم و فناوری در زمینه های ذیل اعلام نمودند:

1- برگزاری همایش جهت آشنایی با مقوله وقف علم و فناوری

2- استفاده از ظرفیت اساتید ودانشجویان در ارائه مقالات و پایان نامه های دانشجویی با عناوین مرتبط با وقف علم و فناوری

3- برگزاری مسابقات مختلف از قبیل عکاسی، شعر، متن کوتاه و ...

4- تدوین واجرای نمایشنامه و تئاتر های دانشجویی

5- اکران و تحلیل فیلم های مرتبط با وقف