نشست همکاریهای علمی و پژوهشی میان مدیریت پژوهشی موسسه و شهرداری فیض اباد برگزار گردید پژوهشی
تاریخ انتشار: چهارشنبه، 19 دی 1397 09:10:42

در ابتدای نشست جناب اقای دکتر حافظ مدیریت اموزشی موسسه معرفی مختصری از فعالیت های اموزشی موسسه ارائه دادند. سپس دکتر رضوانی مدیر دفتر ارتباط صنعت و دانشگاه موسسه در مورد تجاری سازی، بازاریابی محصولات منطقه و برگزاری دوره های مهارتی مطالبی بیان نمودند. همچنین  پیشنهاد برگزاری جشن انار در شهرستان فیض آباد مطرح گردید. در ادامه سرکار خانم دکتر حسینیان، پیرامون ظرفیت های موجود در موسسه جهت انجام طرح های پژوهشی مباحثی را مطرح کردند. بعد از ایشان آقای عذار در مورد گردشگری شهر فیض آباد، قدمت تاریخی، بناهای تاریخی و اماکن دیدنی شهرستان را معرفی نمودند و بر ظرفیت گردشگری و برندسازی تجاری تأکید ورزیدند. ایشان در مورد کشاورزی و باغات پسته و انار مطالبی بیان کردند و فرمودند: پسته شهرستان در کشور مطرح شده و تجارت آن به کشورهای همسایه بیشتر از قبل صورت می گیرد به طوری که از افغانستان تجار می آیند و پسته را از کشاورز خریداری کرده و آنرا به کشورهای چین و کشورهای شرق آسیا صادر می کنند. در ادامه آقای مهندس موسوی در مورد منابع آب و گردشگری سخن گفتند و فرمودند: ابتدا باید در هر شهر و منطقه منابع آب آنرا جدی گرفت که پایه و اصل هر زیرساختی، خصوصاً در مبحث گردشگری منابع آب آن منطقه است. بعد از ایشان، مهندس جعفری از امکانات و ظرفیت های موجود در موسسه اموزش عالی  بینالود احساس رضایت و خشنودی کردند، سپس در مورد جذب نیروهای متخصص و همکاری های علمی با شهرداری و نیز ورود افراد متخصص و ماهر و علمی به حوزۀ مسائل شهری فیض آباد را خواستار شدند. همچنین در مورد قوم گرایی در اماکن دولتی صحبت کردند. ایشان فرمودند: شهرداری ها باید با نیروهای فعال و علمی دانشگاه ارتباط نزدیکی داشته باشند و نیروهای خود را از این قشر گزینش نمایند. بعلاوه ایشان در مورد توریسم کشاورزی مطالبی را بیان کردند و گفتند: در فصل های مختلف، بازدیدکنندگان برای دیدن باغات انار و پسته و نیز زعفران به این مناطق می آیند و از نزدیک شاهد جمع آوری محصولات هستند. ایشان نیز خواهان بورس پسته در منطقه بودند. در پایان دکتر کریمی مدیر امور هیات علمی موسسه در خصوص تولید فکر برای منطقه به صورت اجرایی و نحوه همکاری موسسه و شهرداری به جمع بندی مطالب پرداختند.در پایان مقرر گردد همکاری طرفین با امضا تفاهم نامه ای وارد مراحل اجرایی گردد.