نشست هم اندیشی معاونت پژوهشی موسسه اموزش عالی بینالود مشهد و مدیریت سازمان حمل و نقل و ترافیک پژوهشی
تاریخ انتشار: دوشنبه، 17 دی 1397 10:09:46

حاضران در جلسه: دکتر نگار حسینیان "مدیر پژوهشی" مهندس مهدی لری "مدیر سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری طرقبه" – مهندس  عباسی "نماینده شورای جوانان طرقبه" – مهندس حاذقی "مدیر تقاطع های هوشمند مرکز کنترل ترافیک و مسئول طرح ترافیک مشهد"- مهندس مجردی "مشاور حمل و نقل سازمان ترافیک مشهد" – معصومه اخباری "کارشناس پژوهشی"

گزارش جلسه: هدف از برگزاری جلسه رفع مشکل ترافیک جاده مشهد - طرقبه بود. این نشست با حضور چند تن از مسئولین و کارشناسان سازمان ترافیک در سالن شوراهای مؤسسه آموزش عالی بینالود مشهد برگزار شد. در ابتدای جلسه جناب آقای مهندس لری در مورد گسترش بی رویه شهر طرقبه و مشکلات ترافیکی آن صحبت کردند . ایشان فرمودند: آمارنامه ای در سال 1395تهیه شده است که در آن ترافیک شهر طرقبه مستندسازی گردیده است.. در ادامه در مورد طرح های پژوهشی اجرا شده در شهر طرقبه ونیز ساخت و سازهایی که در شهر طرقبه و در حاشیه جاده مشهد طرقبه شکل گرفته اند بحث و تبادل نظر شد.. مهندس مهدی لری "مدیر سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری طرقبه" توضیحاتی در خصوص معضلات ترافیکی شهرستان ارائه نمودند. در ادامه ایشان فرمودند: ما آمادگی هرگونه همکاری را با دانشگاه در حوزه ترافیکی در قالب طرح های پژوهشی داریم. سپس آقای مهندس حاذقی، در خصوص ضرورت وجود بانک اطلاعات و آمارنامه های ترافیک شهرستان طرقبه صحبت کردند و نیز بر آمارگیری درست از ترافیک توسط دوربین های هوشمند تأکید کردند. بعلاوه ایشان فرمودند: حسن پروژه مطالعاتی این هست که خروجی آن می تواند به جانمایی در سطح شهر بیانجامد. در ادامه خانم دکتر حسینیان بر ضرورت تعامل فعال و دو سویه بین مهندسین ترافیک و شهرسازان اشاره کردند و  بر تعامل و ارتباط موضوع حمل و نقل با کاربری زمین تاکید نمودند و گفتند اگر مسایل ترافیکی یک پروژه شهری اثر سنجی نگردد؛ در افق بلند مدت مشکلاتی ایجاد خواهد کرد که نه تنها گریبانگیر پروژه بلکه کل شهر خواهد شد. در پایان آقای مهندس مجردی، در مورد پروژه های دانشجویی و ایده های دانشجویان ایراد سخن کردند و باتأکید بر تقسیم بندی و طبقه بندی به صورت پروژه های بلندمدت و کوتاه مدت سخنان خود را به پایان رساندند.