مراسم هفته پژوهش گروه علوم ورزشی برگزار شد. پژوهشی
تاریخ انتشار: پنجشنبه، 6 دی 1397 12:13:56

در چهارمین روز هفته پژوهش، گروه علوم ورزشی موسسه آموزش عالی بینالود در روز چهارشنبه 28 آذرماه 97 مراسم بزرگداشت این هفته را با حضور اساتید، مدیرگروه، مدیر و معاونت محترم پژوهشی برگزار کرد.

در ابتدای این مراسم جناب آقای دکتر قراری ضمن خوشامد به میهمانان و دانشجویان ، گزارشی اجمالی از رشته علوم ورزشی و فعاالیت های این گروه را ارائه نمودند

سخنران تخصصی این مراسم، جناب آقای دکتر کشتی دار استاد دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر اهمیت زمان، مدیریت و برنامه ریزی در ورزش به ارائه مطالبی در مورد مراحل بهبود مدیریت زمان پرداختند.

در ادامه نیز جناب آقای دکتر عظیمی ثانوی در خصوص کارآفرینی و برقرای ارتباط بین دانشگاه و پارک علم و فناوری به ایراد سخنرانی پرداختند.

این مراسم با برگزاری مسابقه حل مکعب روبیک بین دانشجویان و تقدیر از  اساتید و دانشجویان برتر این رشته به پایان رسید.