مراسم هفته پژوهش گروه شهرسازی برگزار شد. پژوهشی
تاریخ انتشار: پنجشنبه، 6 دی 1397 12:04:45

مراسم هفته پژوهش به همت گروه شهرسازی در روز پنج شنبه 29 دیماه، در سالن اجتماعات مؤسسه آموزش عالی بینالود مشهد برگزار شد. در ابتدای این مراسم جناب آقای دکتر مسعود داوری نژاد، مدیر گروه محترم شهرسازی مؤسسه آموزش عالی بینالود مشهد ضمن عرض خیر مقدم به اساتید، دانشجویان و میهمانان مراسم به بیان فعالیت های پژوهشی انجام شده در گروه شهرسازی پرداختند. ایشان با اشاره به ترجمه و تالیف بیش از ده عنوان کتاب توسط اساتید و اعضای هیأت علمی گروه شهرسازی و نیز چاپ و انتشار ده ها عنوان مقاله توسط داشجویان و اساتید گروه به طرح های پژوهشی متعددی که توسط اساتید گروه شهرسازی و به سفارش نهادهای مختلف از جمله شهرداری مشهد انجام پذیرفته، اشاره نمودند و خاطر نشان کردند، گروه شهرسازی یکی از گروه های پیشرو در انجام فعالیتهای پژوهشی بوده که گواه این ادعا نیز فعالیت های پژوهشی متعدد انجام شده طی سال های گذشته است. در ادامه جناب آقای دکتر ناصر محسنی از اعضای محترم هیأت علمی گروه شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی که به عنوان سخنران این مراسم حضور یافته بودند به بیان جایگاه کلانشهر مشهد و معضلات و مشکلات این شهر در حوزه طرح ها و برنامه های شهرسازی پرداختند و ضمن پاسخ به سئوالات مطرح شده از سوی دانشجویان و حضار در جلسه، به ضرورت توجه بیشتر به حل مشکلات مربوط به طرح های توسعه شهری پرداختند. در پایان مراسم نیز ضمن تقدیر از دانشجویان برتر گروه شهرسازی در حوزه آموزش و پژوهش، از نمایشگاه هفته پژوهش و دستاوردهای پژوهشی گروه شهرسازی و غرفه این گروه در نمایشگاه هفته پژوهش بازدید بعمل آمد.