مراسم هفته پژوهش گروه زبان انگلیسی برگزار شد. پژوهشی
تاریخ انتشار: چهارشنبه، 5 دی 1397 08:26:09

به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش مراسمی در روز سه شنبه 27 / 9 / 1397با همکاری گروه زبان و مدیریت پژوهشی موسسه در سالن اجتماعات برگزار گردید .این مراسم پس از تلاوت قرآن و اجرای سرود ملی جمهوری اسلامی ایران با سخنرانی جناب آقای حسین تفکری منش، مدیریت محترم گروه زبان رسما آغاز به کار نمود.. در این مراسم ابتدا دستاورد های علمی و پژوهشی گروه مدیریت زبان به سمع مدیران و اساتید و دانشجویان حاضر در مراسم رسید و در ادامه سخنرانی تخصصی با عنوان نقش آموزش دانشگاهی در تربیت مترجم حرفه ای، توسط جناب آقای رضا ورزشی از اعضای هئیت علمی گروه زبان ارائه گردید که مورد استقبال بسیارخوب دانشجویان قرار گرفت. سپس استاد یاسر خیرخواه نیا مطلبی در خصوص اختلالات زبان و زبان پریشی ایراد نمودند. در پایان دانشجویان گروه به نام های رومینا یاوری، سارا طاحونچی، هما رستگار، محدثه فخر آبادی و امیر شیخی مطالبی را در خصوص انواع پژوهش های کاربردی ارائه نمودند. . این مراسم با اهداء لوح به دانشجویان ممتاز و اساتید سخنران پایان یافت.