مراسم هفته پژوهش گروه عمران برگزار شد. پژوهشی
تاریخ انتشار: چهارشنبه، 5 دی 1397 08:14:21

به مناسبت  بزرگداشت هفته پژوهش در روز دوشنبه  26/09/97  همایش گروه عمران در سالن اجتماعات موسسه برگزار گردید. مهمانان این همایش جناب آقای مهندس رجب زاده، عضو محترم شورای شهر طرقبه، جناب مهندس نبویان، مدیر محترم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، جناب آقای دکتر ارض اقدس، عضو هیأت علمی دانشگاه حکیم سبزواری و جناب آقای لاری، معاونت محترم ترافیک شهری طرقبه بودند که به همراه جمعی از اساتید موسسه اموزش عالی بینالود و دانشجویان در این مراسم حضور داشتند. در ابتدای جلسه، جناب آقای دکتر ولایتی، معاونت محترم پژوهشی موسسه در رابطه با ضرورت و اهمیت پژوهش سخنرانی ارائه نمودند. سپس جناب آقای مهندس تقوایی در رابطه با دین و علم سخنرانی کردند و در پایان جناب آقای دکتر پوراکبر مدیر محترم گروه عمران در رابطه با موضوعاتی همچون استفاده از مواد بازیافتی، نحوه نگارش و جست و جو مقاله در سایت ها مطالبی را ارائه نمودند. در پایان مراسم، ازاساتید منتخب گروه، دانشجویان برتر، دانشجوی اخلاق و دانشجوی ورزشکار نمونه، تقدیر و تجلیل به عمل امد .