مراسم هفته پژوهش گروه مدیریت صنعتی برگزار شد. پژوهشی
تاریخ انتشار: دوشنبه، 3 دی 1397 17:05:06

به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش، گروه مدیریت صنعتی همایشی را در روز دوشنبه 97/09/26 در سالن اجتماعات موسسه آموزش عالی بینالود مشهد برگزار نمود. در افتتاحیه این مراسم دکتر ملایی مدیر گروه مدیریت صنعتی، ضمن عرض تبریک به دانشجویان و گرامیداشت هفته پژوهش بر لزوم اتخاذ رویکرد خلاقانه حل مسأله و تأثیرگذاری در کلیه عرصه های علمی و فرهنگی توسط دانشجویان به عنوان سفیران علم و فرهنگ تأکید کرد. در ادامه پس از ارائه برنامه های اجرا شده و در دست اجرای انجمن علمی گروه مدیریت صنعتی توسط خانم زهرا اخلاقی دبیر انجمن، دکتر جاوید از اساتید گروه مدیریت صنعتی در ارتباط با پیاده سازی یک start up، از زمان شکل گیری ایده تا اجرا، توضیحاتی ارائه دادند. همچنین جناب آقای دکتر حسینیان از اساتید گروه مدیریت صنعتی، نکات جامعی در زمینه نوآوری در مسیر توسعه ایراد نمودند. سپس آقای سید بهنام رضویان، فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی به ارائه دستاوردهای پژوهشی شان پرداختند. این همایش با تقدیر از پژوهشگران برتر گروه مدیریت صنعتی و بازدید اساتید و دانشجویان از غرفه های نمایشگاه هفته پژوهش مؤسسه خاتمه یافت.