مراسم هفته پژوهش گروه مدیریت بازرگانی برگزار شد. پژوهشی
تاریخ انتشار: دوشنبه، 3 دی 1397 17:03:27

به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش، گروه مدیریت بازرگانی همایشی در روز یکشنبه 97/09/25 ساعت 14 در محل سالن اجتماعات  مؤسسه آموزش عالی بینالود مشهد برگزار نمودند. این مراسم با حضور شمار زیادی از دانشجویان و اساتید، با قرائت قرآن و نواختن سرود ملی جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید. سپس مجری مراسم ضمن خوشامدگویی به حضار از آقای مهندس رضا دست پروری درخواست کردند تا در خصوص مالکیت فکری و آشنایی با چگونگی و روند ثبت اختراع در ایران صحبت کنند. آقای مهندس دست پروری نیز در خصوص انواع ایده ها و اختراع ها و چگونگی پرورش و ثبت آنها در مراجع ذیصلاح مطالب مفیدی بیان کردند و ضمن سخنرانی با طرح پرسش از دانشجویان و نیز پاسخ به سؤالات آنان، مدعوین را به مشارکت در این بحث تشویق نمودند. در پایان مراسم سخنرانان، مراجعی را برای یافتن و پرورش ایده های جدید برای آغاز کسب و کار به دانشجویان معرفی کردند. پس از پذیرایی، سرکار خانم محقق استاد محترم گروه سخنان کوتاهی ایراد کردند. در پایان جلسه، با حضور خانم دکتر محمدزاده و خانم دکتر زرین نگار عضو هیأت علمی گروه، با اهداء لوح تقدیر از دانشجویان نمونه و ممتاز گروه تقدیر به عمل آمد.