مراسم هفته پژوهش گروه مدیریت جهانگردی برگزار شد. پژوهشی
تاریخ انتشار: يکشنبه، 2 دی 1397 08:47:36

به مناسبت هفته پژوهش در تاریخ سه شنبه 97/09/27، گروه مدیریت جهانگردی در سالن همایش های موسسه اقدام به برگزاری نشست و سخنرانی های تخصصی نمود. در ابتدای این همایش، معرفی دستاورد های علمی و پژوهشی گروه مدیریت جهانگردی به سمع مدیران و اساتید و دانشجویان حاضر در مراسم رسید. در ادامه سخنرانی های تخصصی با عنوان اکوتوریسم به عنوان راهبرد مناسب در توسعه گردشگری مشهد ، توسط جناب آقای دکتر بهزاد از اعضای هیت علمی گروه مدیریت جهانگردی و سفری ماجراجویانه در دنیای عجیب جانوران توسط جناب آقای دکتر واعظ نیا انجام پذیرفت که مورد استقبال بسیارخوب دانشجویان قرار گرفت. در انتهای مراسم با اهداء لوح از دانشجویان ممتاز و پژوهشگران موفق در خلق آثار برتر محتوای الکترونیکی  تقدیر به عمل آمد.

همچنین در حاشیه برگزاری مراسم هفته پژوهش، شرکت کنندگان از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی موسسه که اختصاص به ارایه مقالات پژوهشی برتر و کتب تالیف شده اساتید موسسه و پایان نامه های برتر دانشجویان داشت و در غرفه و فضایی تخصصی برپا شده بود بازدید کردند.