اولین سمینار تخصصی روانشناسی با محوریت هیپنوتیزم همزمان با هفته پژوهش برگزار شد. پژوهشی
تاریخ انتشار: يکشنبه، 2 دی 1397 08:38:50

اولین سمینار تخصصی روانشناسی با محوریت هیپنوتیزم همزمان  با هفته پژوهش توسط استاد محمد صابری روانشناس بالینی و هیپنوتراپیست  در سالن اجتماعات موسسه برگزار گردید. این همایش که با استقبال  بسیاری از دانشجویان رشته روانشناسی و حتی سایر رشته ها قرار گرفت به طوریکه در این جلسه تعداد 140 نفر دانشجویان و اساتید در رشته روانشناسی حضور داشتند. در ابتدای برنامه سرکار خانم دکتر درگاهی مدیریت گروه بر اهمیت پژوهش در روانشناسی تاکید ورزیدند. در ادامه برنامه به مشاهده فایل تصویری از نمونه های هیپنوتیزم استاد صابری پس از بیان موضوعات محوری در این زمینه  پرداخته شد.

در انتهای برنامه تقدیر ویژه ای از استاد صابری، توسط جناب اقای علیزاده ریاست محترم آموزش عالی بینالود، صورت گرفت.