برگزاری مراسم افتتاحیه هفته پژوهش پژوهشی
تاریخ انتشار: دوشنبه، 26 آذر 1397 12:04:16

مراسم هفته پژوهش طی مراسمی در روز شنبه 24 / 9 / 1397 در سالن اجتماعات مؤسسه آموزش عالی بینالود مشهد برگزار شد. در افتتاحیه این مراسم جناب آقای نادر علیزاده، ریاست محترم مؤسسه آموزش عالی بینالود مشهد سخنان ارزشمندی در زمینه پژوهش ارائه نمودند. سپس جناب آقای دکتر امین علیزاده معاون محترم آموزشی مؤسسه در ارتباط با ضرورت و اهمیت پژوهش سخنان ارزنده ای را ارائه نمودند. در ادامه جناب آقای دکتر ولایتی معاونت محترم پژوهشی در خصوص فرآیند رشد و توسعه پژوهش و ضرورت ارتباط دانشگاه با جامعه در امر پژوهش تأکید ورزیدند.

در این مراسم جناب آقای دکتر محمدهادی مهدی نیا، رئیس محترم کمیسیون طرح ریزی و عمران شورای اسلامی شهر مشهد ضمن گرامیداشت این هفته اظهار نمودند: دانشگاه و صنعت در کشور ما دو مقوله وارداتی محسوب می شوند که صنعت مدرن امروزی را می توان تا حدودی همراه دانشگاه دانست ولی هم اکنون شاهد ارتباط کمرنگ آن با یکدیگر هستیم. ایشان با تأکید بر اینکه یکی از وظایف دانشگاه ها انجام تحقیقات بنیادین است، فرمودند: پژوهش پایه و اساس بسیاری از فعالیت ها می باشد.  وی افزود: اگر این فرصت ها کم شده بخشی از آن مربوط به اساتید می شود که پژوهش به مقوله ای دست دوم تبدیل شده است. همچنین رئیس محترم کمیسیون طرح ریزی و عمران شورای اسلامی شهر مشهد اظهار امیدواری کرد تا برپایی چنین نشست هایی منجر به ارتقاء جایگاه پژوهش شود و گفت مدیریت شهری مشهد آمادگی دارد تا با بهره گیری از نظرات و پژوهش های دانشگاهی و با تکیه بر روش های علمی، تصمیماتی با پشتوانه های قوی اخذ کنیم.