بازدید همیاران سلامت روان بینالود از بخش سالمندان موسسه معلولین امام جواد (ع) دانشجویی
تاریخ انتشار: چهارشنبه، 11 مهر 1397 08:11:58
بازدید همیاران سلامت روان بینالود از بخش سالمندان موسسه معلولین امام جواد (ع)

همزمان با روز جهانی سالمندان، همیاران سلامت موسسه آموزش عالی بینالود مشهد از بخش سالمندان موسسه معلولین امام جواد (ع) بازدید نمودند.

وقتی قدم به خانه سالمندان میگذاری، نگاه منتظر ساکنان پرمهرش از هر چیزی پررنگ تر می نماید و پشت چهره های پُرچین و پر احساس مادران مهربان و پدران دیروز کلمه ای جز تنهایی به چشم نمی آید.

واحد مشاوره و سلامت موسسه آموزش عالی بینالود مشهد به مناسبت روز جهانی سالمندان بر آن شد تا برنامه بازدید از موسسه خیریه  سرای سالمندان امام جواد(ع) را ویژه اعضاء کانون  همیاران سلامت برگزار کند.

در این برنامه که در روز دوشنبه مورخ 9 مهر ماه 97 انجام شد اعضاء کانون  همیاران سلامت ضمن برقراری ارتباط صمیمی و دوستانه با عزیزان سالمند از آنها با میوه پذیرایی کردند و همچنین با آواز خواندن و صدای گرم یکی از سالمندان  که در جوانی سال هایی را به آواز خواندن گذرانده بوده است اوقات لذت بخشی را برای سالمندان رقم زدند و همچنین در پایان  بازدید دانشجویان به همراهی سالمندان  تعدادی گل در باغچه های محوطه آسایشگاه کاشتند .