حضور موسسه آموزش عالی بینالود مشهد در سومین همايش کشوری همیاران سلامت دانشجویی
تاریخ انتشار: سه‌شنبه، 20 شهريور 1397 09:58:08
این همایش به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در 11 الی 13 شهریورماه 1397 برگزار شد.
حضور موسسه آموزش عالی بینالود مشهد در سومین همايش کشوری همیاران سلامت

این همایش که به میزبانی  دانشگاه فردوسی مشهد و با حمایت دفتر مرکز مشاوره وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور دکتر صدیقی معاون وزیر علوم تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان ، دکتر طاهری معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر افشار معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر نمایندگانی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، وزارت کشور، ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور و جمعی از مسئولان استانی و قریب به 500 نفر از کارشناسان کشوری و دانشجویان عضو کانون های دانشجویی همیاران سلامت  دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور و  با شرکت 396 دانشجوی برگزیده به نمایندگی از 113 دانشگاه برگزار شد.

این همایش با رویکرد اجتماعی شدن امر پیشگیری با برگزاری کارگاه های تخصصی و نشست های علمی از قبیل میزگرد تخصصی همیاران سلامت روان، فرصت ها ، چالش ها و راهکارها همچنین بحث و تبادل نظر اعضای شورای مرکزی کانون همیاران سلامت جهت ارتقاء دانش و تبادل تجربیات میان کانون ها آغاز بکار کرد. دکتر افشار با بیان اینکه فعالیت ۳۵۶ کانون دانشجویی همیاران سلامت روان در کشور کار فوق العاده و زیبایی است که مقام معظم رهبری از مسئولان سه قوه مطالبه می کنند. کانون های سیاسی، علمی  و فرهنگی متعددی در دانشگاه ها فعالیت می کنند اما هیچکدام نظیر کانون همیاران سلامت روان به این سرعت رشد پیدا نکرده اند که با توجه به ضرورت پرداختن به بحث آسیب های روانی اجتماعی در دانشجویان، همیاران نیرویی تأثیرگذار برای کاهش این آسیب ها می توانند باشند.

در این همایش  شورای مرکزی کانون دانشجویی همیاران سلامت روان به نمایندگی از سایر اعضاء حضور داشتند که فعالیت های مرکز مشاوره موسسه را طبق درخواست سازمان امور دانشجویان در قالب یک پوستر ارائه دادند و همچنین در کارگاه ها با عنوان های خود مراقبتی عاطفی، روانشناس خودتان باشید، هنر شناخت مردم در روابط اجتماعی و نجات یک زندگی و کمیسیون های تشکیل شده با عنوان نیاز های همیاران در کانون حضور فعال داشته اند.

کارشناس مرکز مشاوره و سلامت موسسه نیز به عنوان سرپرست گروه در این همایش حضور داشته و در جلسات ویژه سرپرست های کانون ها که به بررسی پارامتر های ارزیابی مراکز مشاوره اختصاص داشت شرکت کرد.