برگزاری پنجاه وهفتمین نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دولتی منطقه ۹ کشور فرهنگی
تاریخ انتشار: سه‌شنبه، 19 تير 1397 13:17:15
پنجاه و هفتمین نشست مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۹ کشور، روز چهارشنبه ۱۳ تیر ماه ۹۷ در دانشگاه نیشابور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه نیشابور؛ پنجاه و هفتمین نشست شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۹ کشور با حضور دکتر صادقی سمرجانی، رئیس دانشگاه، دکتر رشید لمیر، معاون اداری و مالی، حجت الاسلام قربانی، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه نیشابور، خانم دکتر عدمی، رئیس اداره فعالیت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی وزارت علوم، خانم دکتر میرکاظمی، دبیر شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۹ کشور و جمعی از مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۹ کشور در محل سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه نیشابور برگزار شد.

در این مراسم دکتر صادقی سمرجانی، رئیس دانشگاه ضمن اشاره به سیر تحول دانشگاه‌ها، مغفول شدن از نقش اخلاق، دین و فرهنگ در دانشگاه‌ها را عامل آسیب جدی در دانشگاه‌های نسل سوم دانستند و ضرورت کار در این حوزه را از این منظر تبیین نمود.

سپس مسئول دفتر نهاد رهبری نیز در سخنان کوتاهی به بررسی دو روایت از معصومین پیرامون علم واقعی پرداخت و با استناد به یکی از این روایات، بهترین علم را علمی که منجر به اصلاح فرد شود، دانست و آن را مرتبط با فعالیت مجموعه‌های فرهنگی دانشگاه‌ها می‌باشد.

در ادامه مراسم افتتاحیه، دکتر میرکاظمی (دبیر شورای مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی منطقه ۹ کشور) نیز ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه نیشابور به جهت میزبانی شایسته و برگزاری این نشست، از ضرورت تشکیل نشست مدیران و اهداف دبیرخانه منطقه سخن گفت.

در این نشست یک روزه کارگاه "مدیریت جذب مخاطب و مخاطب شناسی در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی" با حضور دکتر استیلایی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزار شد که با استقبال حاضران در نشست همراه شد. دیگر نشست تخصصی برگزار شده در این گردهمایی، بررسی وضعیت فضای مجازی در دانشگاه بود که توسط اعضا مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این نشست تخصصی، علاوه بر اینکه تجربیات مدیران در این زمینه به اشتراک گذاشته شد؛ نقاط قوت و ضعف فضای مجازی دانشگاه، فرصتها، چالش‌ها و تهدیدهای پیش رو و نمونه‌ای از توصیه‌های مدیریتی قابل توجه به استحضار شرکت کنندگان رسید.

در اختتامیه نشست، دکتر میرکاظمی ضمن تشکر از معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیشابور از میزبانی و برگزاری شایسته این نشست به جمع بندی نتایج حاصل از این نشست یک روزه پرداخت و با اشاره به تجربیات ارائه شده در کارگاه و نشست تخصصی ابراز امیدواری کرد پیشنهادهای ارائه شده مستند شده و علاوه بر ارجاع به معاونت فرهنگی وزارت علوم، از طریق دبیرخانه منطقه ۹ به اطلاع دانشگاه‌های عضو برسد.

لازم به یادآوری است مدیریت فرهنگی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد؛ علی اصغریزدان بخش؛ به عنوان دبیرکمیته فرهنگی اتحادیه روسای دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی غیر انتفاعی منطقه 9 کشوردر این نشست شرکت داشتند.