انجام تست سریع ، رایگان و محرمانه ایدز در مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی
تاریخ انتشار: پنجشنبه، 13 ارديبهشت 1397 09:04:47
به مناسبت هفته جوان مرکز مشاوره و سلامت موسسه آموزش عالی بینالود مشهد با همکاری مرکز بهداشت و درمان شهرستان اقدام به انجام تست سریع ایدز (HIV RAPID TEST ) برای دانشگاهیان نمود.

در این برنامه که روز 9 اردیبهشت ماه 97 برگزار شد دانشجویان زیادی از  این طرح استفاده کردند.همچنین با توجه به استقبال زیاد دانشگاهیان از این طرح مقرر گرید انجام مجدد این برنامه  برای سایر کارکنان و دانشجویان در روزهای آتی در دستور کار قرار گیرد.

برگزاری نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد

به مناسبت هفته جوان و در راستای پیشگیری از اعتیاد در جامعه دانشجویان که به عنوان یکی از چالش های اساسی کشور، شناخته شده است مرکز مشاوره و سلامت موسسه آموزش عالی بینالود مشهد با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر نمایشگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد در محوطه موسسه  برگزار نمود. این نمایشگاه به منظور ارتقاء سطح آگاهی دانشجویان از عوامل خطر، عوامل محافظ (فردی، خانوادگی و اجتماعی)، آسبب شناسی اعتیاد و علائم و نشانه های آن برگزار شد و همچنین  اعضا کانون همیاران سلامت انواع مواد و  عوارض آن را برای دانشجویان توضیح دادند.