گردهمایی گروه علوم ورزشی به مناسبت هفته پژوهش پژوهشی
تاریخ انتشار: شنبه، 2 دی 1396 10:30:41
به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش گردهمایی گروه علوم ورزشی روز چهارشنبه مورخ ۹۶/۹/۲۲ در محل سالن اجتماعات موسسه برگزار گردید.

در این مراسم که با مشارکت حداکثری دانشجویان همراه بود، نخست ریاست محترم موسسه جناب آقای علیزاده به ایراد سخن پیرامون اهمیت پژوهش و جایگاه آن در توسعه کشور پرداختند. سپس گزارش عملکرد پژوهشی گروه علوم ورزشی طی یکسال اخیر ازسوی مدیر گروه علوم ورزشی آقای بابک عظیمی ارائه گردید که از نکات شاخص آن چاپ ۵۶ عنوان مقاله در ژورنالهای خارجی،نشریات داخلی و کنفرانسهای ملی و بین المللی، انتشار ۳عنوان کتاب و کسب امتیاز اختراع برگزیده در فستیوال اختراعات کشور بود. بخش اصلی مراسم اختصاص داشت به سخنرانی آقای دکتر مهدی طالب پور،استاد دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی و رئیس اسبق پژوهشگاه علوم ورزشی ایران، پیرامون حقوق در ورزش. در پایان نیز ضمن معرفی انجمن علمی علوم ورزشی، از دانشجوی برتر(آقای حبیب مشقی) و استاد برتر(آقای بابک عظیمی) حوزه پژوهش تقدیر و تجلیل به عمل آمد و لوح و هدایای این بخش توسط مدیریت محترم پژوهشی موسسه  تقدیم عزیزان گردید.