برگزاری مراسم آیین یلدا همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش پژوهشی
تاریخ انتشار: شنبه، 2 دی 1396 10:19:31
آیین یلدا همزمان با گرامیداشت هفته پژوهش به همت شورای دبیران انجمن های علمی موسسه آموزش عالی بینالود ( مدیریت جهانگردی ، مدیریت بازرگانی ، مهندسی محیط زیست ، علوم ورزشی و مهندسی معماری ) در روز سه شنبه مورخ 28/9/96 ساعت 14 در سالن اجتماعات موسسه برگزار شد.

این همایش دارای دو بخش پژوهشی و جشن آیینی یلدا بود در بخش اول آقای دکتر علیزاده ریاست موسسه ، آقای دکتر ولایتی معاونت پژوهشی و آقای دکتر جواهرزاده مدیرگروه جهانگردی به ارائه نکاتی پیرامون اهمیت پژوهش و همچنین گزارش کوتاهی از فعالیت های پژوهشی و آموزشی موسسه پرداختند در ادامه مهمان ویژه همایش آقای دکتر ناصری رئیس دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد به ارائه توضیحات مفصل در رابطه با طبیعت ایران پرداختند .
بخش اول با تقدير از اساتيد داراي تاليف پايان يافت و بخش دوم برنامه شامل کلیپ ها ، موسیقی های یلدایی و نقالی بود ، در این بخش آقای دکتر قربانیان استاد گروه جهانگردی ضمن حافظ خوانی به ارائه توضیحاتی در رابطه با تاریخ یلدا و جایگاه آن در فرهنگ ایران پرداختند . این مراسم مورد استقبال ویژه مسئولین ، اساتید و دانشجویان قرار گرفت .
در انتها برنامه فستیوال غذای یلدا دانشجویان درس مدیریت رستوران ( مدیریت جهانگردی ) با حضور تعدادی از مسئولین موسسه و اساتید گروه برگزار شد .