اولین کارگاه آموزش و یادگیری زبان به کمک تکنولوژی (CALL) برگزار شد. آموزش
تاریخ انتشار: سه‌شنبه، 30 آبان 1396 12:05:13
مجموعه کارگاه های آموزش و یادگیری زبان به کمک تکنولوژی (CALL) در تاریخ پنج شنبه 25 آبان در موسسه آموزش عالی بینالود مشهد برگزار شد.

این مجموعه کارگاه ها، سه حوزه اصلی تئوری، عملی و پژوهش را در آموزش زبان انگلیسی هدف قرار داده بود. در کارگاه اول با عنوان "نظریه ها و چهارچوب های CALL" نظریه های موجود در این حوزه که بیشترین کاربرد را داشته اند مورد بررسی قرار گرفتند. همچنین در کارگاه دوم "کاربرد های تکنولوژی در آموزش مهارت های زبانی" شرکت کنندگان با اتواع روش های استفاده از فناوری های مختلف آنلاین و آفلاین برای آموزش زبان آشنا شدند. در نهایت "فناوری های نوظهور در آموزش زبان" کارگاه سومی بود که مخاطبان را با گستره ای از فناوری های در حال گسترش در آموزش از جمله روبات ها، واقعیت مجازی و غیره آشنا ساخت.

مدرس این دوره جناب آقای دارا تفضلی، دانشجو دکتری رشته زبان و فرهنگ در دانشگاه کوردوبا، اسپانیا، بودند که تخصص ایشان در حوزه آموزش و یادگیری زبان به کمک تکنولوژی است. شایان ذکر است در این دوره 75 نفر  با  رشته ها و گرایش های مختلف آموزش زبان انگلیسی، مترجمی زبان، زبان شناسی، آموزش زبان فارسی (آزفا)، زبان و ادبیات عرب و مدیریت آموزشی در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از شهرهای مختلف کشور شرکت نمودند.