كسب مقام نايب قهرماني مسابقات كشتي فرنگي بزرگسالان ايران و دعوت به تيم ملي توسط آقای امید قادری تربیت بدنی
تاریخ انتشار: سه‌شنبه، 30 آبان 1396 09:04:06
مسابقات قهرمانی کشتی فرنگی بزرگسالان کشور با شرکت 10 تیم برتر ایران در گروه الف در تاریخ 11 و 12 آبان ماه به میزبانی شهر خرم آباد برگزار گردید.

طی این مسابقات جناب آقای امید قادری دانشجوی مقطع ارشد رشته علوم ورزشی (مدیریت بازاریابی ورزشی) به عنوان نماینده موسسه آموزش عالی بینالود در وزن 63 کیلوگرم در این رقابتها به میدان رفت و با درخشش و کسب نتایج درخشان موفق شد به فینال این رقابتها برسد و در نهایت به مقام نایب قهرمانی و کسب مدال نقره این رقابتها دست یابد و با توجه به درخشش و کسب نتایج خوب وکیفیت بالای کشتی های وی از لحاظ فنی به اردوی تیم ملی کشتی جمهوری اسلامی ایران دعوت شد. آرزوی موفقیت برای این دانشجوی ورزشکارعزیز به عنوان نماینده موسسه بینالود در اردوی تیم ملی کشتی را داریم.