فینال مسابقه کنده زنی قدرتی بمناسبت هفته تربیت بدنی برگزار شد. تربیت بدنی
تاریخ انتشار: دوشنبه، 15 آبان 1396 09:11:45
مسابقات کنده زنی قدرتی برای اولین بار و به مناسبت هفته تربیت بدنی به مدت سه روز در محوطه فضای باز موسسه برگزار شد.
فینال مسابقه کنده زنی قدرتی بمناسبت هفته تربیت بدنی برگزار شد.

مسابقات زیر نظر داوران رسمی کمیته ورزشهای قدرتی ( پاور لیفتینگ و قویترین مردان ) بدین شکل که تعداد حرکات صحیح در 60 ثانیه هر ورزشکار محاسبه ودر نهایت نتایج کلی اعلام شد.  این مسابقات با استقبال دانشجویان در بخش مقدماتی برگزار شد.

در پایان 6 نفر با کسب رکورد بهتر نسبت به بقیه شرکت کنندگان موفق شدند به فینال راه پیدا کنند.

نفرات برتر به ترتیب مقام:

مقام اول:آقای محمد ایل بیگی دانشجوی رشته معماری مقطع کارشناسی 8 حرکت صحیح در 60 ثانیه

2-مقام دوم:آقای مهدی امیدوار بیگی دانشجوی رشته معماری مقطع کارشناسی 5 حرکت صحیح در 60 ثانیه

3-مقام سوم:محمد تاج الدینی دانشجوی مقطع ارشد رشته علوم ورزشی 3 حرکت صحیح در 60 ثانیه

(در پایان مسابقات به نفرات برتر اول تا سوم جوایزی به رسم یادبود و همچنین لوح تقدیرتوسط مسئولین موسسه اهدا شد.)