دعوت شدن آقای ابولفضل حسن پور دانشجوی رشته مهندسی عمران بینالود به اردوی تیم ملی سنگنوردی ایران تربیت بدنی
تاریخ انتشار: يکشنبه، 5 شهريور 1396 10:45:52
اردوهای انتخابی و آمادگی تیم ملی سنگنوردی جمهوری اسلامی ایران که جهت حضور در بیست و پنجمین دوره مسابقات اسیایی سنگنوردی بزرگسالان در حال برگزاری است و حدود ۴۰ سنگنورد برتر از سراسر ایران در این اردو ها حضور دارند.
دعوت شدن  آقای ابولفضل حسن پور دانشجوی رشته مهندسی عمران بینالود به اردوی تیم ملی سنگنوردی ایران

در این اردو آقای  ابولفضل حسن پوردانشجوی رشته عمران موسسه بینالود موفق به کسب سهمیه حضور در سه رشته سنگنوردی (سرعت_سرطناب_بولدرینگ) و رقابت های آسیایی شده است.

مسابقات آسیایی از 26 شهریور تا 30 شهریور به مدت 5 روز در شهر تهران برگزار می شود.

برای آقای ابولفضل حسن پور دانشجوی خوب و ورزشکار موسسه بینالود در این رقابتها آرزوی موفقیت داریم.