دوره مربیگری درجه 3 هندبال دختران در موسسه آموزش عالی بینالود برگزار شد. تربیت بدنی
تاریخ انتشار: يکشنبه، 5 شهريور 1396 10:03:40

مديريت تربيت بدني موسسه آموزش عالي بينالود پيرو اهداف آموزشي و پرورشي موسسه و با هدف افزايش تعداد مربيان داراي مدرك رسمي و بالا بردن سطح فني دانشجويان علاقه مند به مربيگري در رشته ورزشي هندبال  لزوم برگزاري كلاس هاي مربيگري رشته هاي مختلف ورزشي را احساس و در اولين گام با پيگيري هاي مكرر از هيات هندبال خراسان رضوي جناب اقاي دكتر زارع و فدراسيون هندبال جمهوري إسلامي ايران موفق به أخذ موافقت هاي لازم جهت برگزاري دوره مربيگري درجه ٣ هندبال دختران گردید. پیرو كسب مجوز برگزاري دوره ،مديريت تربيت بدني موسسه اقدام به اطلاع رساني گسترده در سطح دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي استان و كشور نمود كه با استقبال خوب دانشجويان دانشگاههاي مختلف كشور و استان مواجه گردید. اين دوره به مدت ٦٠ ساعت در سالن ورزشي اختصاصی موسسه اموزش عالي بينالود و با حضور پرشور دانشجوياني از دانشگاه هاي فردوسي مشهد-حكيم سبزواري سبزوار-پيام نور-آزاداسلامي ،الزهرا و موسسه آموزش عالي بينالود زير نظر استاد برجسته و شاخص استان در رشته هندبال در بخش دختران سركارخانم فاطمه اكبرنژاد برگزار گردید.