جشن فارغ التحصیلی دانشجویان موسسه آموزش عالی بینالود مشهد برگزار شد. فرهنگی
تاریخ انتشار: دوشنبه، 16 مرداد 1396 12:05:18
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزش عالی بینالود جشن فارغ التحصیلی 200 نفر از دانش آموختگان این موسسه به همراه 250 نفر از اعضای خانواده هایشان، مسئولین و اساتید موسسه برگزار شد.
جشن فارغ التحصیلی دانشجویان موسسه آموزش عالی بینالود مشهد برگزار شد.

در ابتدای مراسم و پس از تلاوت کلامی چند از قرآن کریم، جناب آقای نادر علیزاده رئیس موسسه آموزش عالی بینالود ضمن خوشامدگویی و تاکید بر اهمیت تحقیق و پژوهش، اظهار داشت: تلاش موسسه آموزش عالی بینالود رسیدن به اهداف متعالی در امر آموزش دانشجویان است.

همچنین معاون محترم پژوهشی موسسه ، جناب آقای دکتر سعدالله ولایتی به ایراد سخنرانی پرداختند.

این جشن با برنامه های متنوعی از جمله اجرای استند آپ کمدی توسط کمدین مطرح صدا و سیما جناب آقای امیر کربلایی زاده، اجرای تئاتر طنز توسط کانون تئاتر موسسه، مسابقات دانشجویی و پخش تیزر خداحافظی دانشجویان پی گرفته شد.

اجرای موسیقی زنده توسط دانش آموخته موسسه آموزش عالی بینالود (ایمان عرب)، قرائت سوگند نامه، اهدای تندیس، اهدای لوح تقدیر به دانشجویان برگزیده و عکس یادگاری از دیگر بخش ها بود.

این جشن با همکاری روابط عمومی و امور فرهنگی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد برگزار شد.