گردهمایی علمی - تخصصی مشاوران تحصیلی برگزار شد. دانشجویی
تاریخ انتشار: چهارشنبه، 10 خرداد 1396 10:20:06
مرکز مشاوره و سلامت موسسه آموزش عالی بینالود مشهد به مناسبت گرامیداشت هفته آشنایی با مشاغل" گردهمایی علمی – تخصصی مشاوران تحصیلی با موضوع: «ساخت و تحول هویت موفق» را برگزار کرد.
گردهمایی علمی - تخصصی مشاوران تحصیلی برگزار شد.

این گردهمایی  با حضور معاونت پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، مشاوران رسمی آموزش و پرورش خراسان رضوی و همچنین اساتید هیأت علمی موسسه آموزش عالی بینالود با سخنرانی آقای دکتر صاحبی استاد دانشگاه نیو ساوت ولز سیدنی استرالیا(فوق دکترای روانشناسی بالینی) در دو روز متوالی مورخ 31 ادیبهشت و 1 خرداد ماه 96 برگزارشد، در ابتدای این مراسم جناب آقای دکتر رضوانی (مدیر روابط عمومی موسسه آموزش عالی بینالود) ضمن خیر مقدم به مدعوین گزارشی جهت آشنایی مشاوران با رشته ها و امکانات موسسه ارائه دادند، و در ادامه آقای دکتر صاحبی  به ارائه سخنرانی در حوزه ساخت و تحول هویت موفق پرداختند.