ایستگاه سلامت روان به مناسبت روز جوان برگزار شد. دانشجویی
تاریخ انتشار: شنبه، 23 ارديبهشت 1396 14:16:20
برپایی ایستگاه سلامت روان همزمان با روز جوان با شعار امسال سازمان جهانی بهداشت: "افسردگی، بیا حرف بزنیم"
ایستگاه سلامت روان به مناسبت روز جوان برگزار شد.

روز جهاني بهداشت كه هر سال ۷ آوريل (۱۸ فروردين) به مناسبت سالگرد تأسيس سازمان جهاني بهداشت برگزار مي‌شود، فرصتي فراهم مي‌آورد تا يكي از نگراني‌هاي مردم جهان مطرح گردد. موضوع سازمان جهانی بهداشت در سال ٢٠١٧ افسردگی و شعار آن"بیا حرف بزنیم" است که مرکز مشاوره و سلامت موسسه آموزش عالی بینالود در روز جوان فرصت را غنیمت شمرده وایستگاه سلامت روان را مورخ 18 و 19 ارديبهشت ماه96، از ساعت ٨ الى 16 با موضوع شعار امسال سازمان جهانى بهداشت برگزار نمود.

این ایستگاه که در محوطه اصلی موسسه برپا شد شامل بخش های مختلف بود که اهم فعالیت های انجام شده به شرح ذیل می باشد:

- مشاوره رايگان

- انجام تست هاى روانشناسى(افسردگى بك، مقياس عشق مثلثی اشترنبرگ،افسردگی گلدبرگ-

مقیاس اغسردگی، اضطراب، استرسDASS)

- ارائه فلش کارت های آموزشی با موضوعات: راهکارهای تقویت اعتماد به نفس، چهار میم ضروری برای ازدواج، افسردگی خندان چیست؟! ، داشتن چه باورهایی باعث افسردگی میشود؟ ، چطور شکست عاطفی خود را فراموش کنیم؟!

- سوزاندن افكار منفى

- معرفى كارگاه هاى روانشناسى دانشجويى مركز مشاوره

- انجام مسابقه تیر و کمان و هدف گرفتن افکار منفی در سیبل

اهداف برگزاری ایستگاه سلامت روان به مناسبت روز جوان:

● معرفی کمپین افسردگی و شعار بیا حرف بزنیم به دانشجویان

● افزايش آگاهي دانشجويان در خصوص افسردگي علايم و نشانه ها و كاهش استيگما

معرفی خدمات مرکز مشاوره به شرکت کنندگان درمراسم .

● ایجاد بستری مناسب به منظور ارتقای سطح نشاط، مشارکت و اطلاع رسانی خدمات بهداشت روان و سلامت اجتماعی به دانشجویان.