برگزاری مراسم بزرگ تجلیل از مقام شامخ «معلم» در موسسه آموزش عالی بینالود فرهنگی
تاریخ انتشار: شنبه، 16 ارديبهشت 1396 14:24:46
همزمان با سالروز شهادت استاد مطهری و هفته معلم، در مراسمی ضمن گرامیداشت این روز بزرگ از مدرسان ، استادان و مدیران گروه این موسسه تجلیل به عمل آمد.
برگزاری مراسم بزرگ تجلیل از مقام شامخ «معلم» در موسسه آموزش عالی بینالود

در این مراسم که عصر دیروز (15 اردیبهشت 96 ) و با حضور چشمگیر اعضاء هیات علمی و اساتید موسسه برگزار شد، رئیس موسسه پیشرفت های چشمگیر و افتخارات بی شمار سالهای اخیر موسسه آموزش عالی بینالود را مرهون تلاش های استادان شایسته و خدمتگذار این مجموعه عنوان کرد. نادر علیزاده افزود : با اقدامات زیر بنایی صورت گرفته در سالهای گذشته، ضمن مشاهده آثار ارزشمند این برنامه ها در کوتاه مدت، در آینده ی نه چندان دور نیز شاهد جهش قابل توجه در مقایسه با سایر مراکز آموزش عالی کشور خواهیم بود.

در بخش های دیگری از این مراسم، معاون پژوهشی دانشگاه جناب آقای دکتر سعداله ولایتی و معاون فرهنگی دانشجویی ، جناب آقای دکتر بهزاد علیزاده به ایراد سخن پرداختند.

در پایان مراسم گرامیداشت هفته معلم از مدیران گروه های آموزشی تجلیل به عمل آمد و با ضیافت شام مراسم خاتمه یافت.