نشست تخصصی " موسسه آموزش عالی بینالود مشهد در مسیر توسعه همکاری های علمی و بین المللی" پژوهشی
تاریخ انتشار: جمعه، 6 اسفند 1395 18:35:20
نشست تخصصی " موسسه آموزش عالی بینالود مشهد در مسیر توسعه همکاری های علمی و بین المللی" با حضور دکتر عباس عراقچی و دکتر طالبی در روز پنجشنبه مورخ 5 اسفند ماه 95 در سالن کنفرانس موسسه آموزش عالی بینالود مشهد برگزار شد.

دکتر عراقچی در این نشست به اهمیت اجرای پروژه های تحقیقاتی اشاره و بیان کرد: مقام معظم رهبری نیز بر اتصال بین دانشگاه و صنعت اصرار دارند.

معاون حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه با تاکید بر شرکت های دانش بنیان و موسسات افزود: این شرکت ها باید با موسسات آموزشی در ارتباط باشند.

وی گفت: جلب گردشگر خارجی منافع اقتصادی زیادی به همراه دارد و ما باید برای جذب توریست های فرهنگی به کشور تلاش کنیم.

سید حسن حسینی ، فرماندار شهرستان طرقبه شاندیز با اشاره به موقعیت خاص شهرستان و وجود اندیشمندان فراوان گفت: سالانه گردشگران زیادی به این منطقه وارد می شوند و برای میزبانی از زائران حضرت رضا (ع) تمهیدات فراهم شده است.

دکتر امین علیزاده، رئیس انجمن طبیعت گردی ایران نیز در این نشست عنوان کرد: با توجه به افزایش گرمای جهانی ، زراعت زعفران تحت تاثیر این گرمایش قرار گرفته و باعث کمتر شدن این محصول گشته است و در مورد خیلی از محصولات دیگر نیز این مشکل وجود دارد.

معاون آموزشی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد افزود: جنگل های حرا که در قشم و بندرعباس هستند در سایر نقاط دنیا دیده نمی شوند و بسیاری از گیاه شناسان دنیا علاقمندند برای دیدن آن ها به ایران سفر کنند. کویرهای بکر ایران نیز از جاذبه های گردشگری هستند که می توانند علاقه مندان زیادی را جذب کنند. به همین دلیل موسسه آموزش عالی بینالود مشهد بر آن شد تا با هدف " برگزاری همایش های علمی برای نمایش این جاذبه ها، ارتباط با سایر انجمن های اکوتوریسم دنیا و استفاده از تجارب آن ها" به تاسیس انجمن اکوتوریسم ایران اقدام کند.

طالبی ، معاون دفتر همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز پیشنهاد تخصصی شدن دانشگاه ها و موسسات غیر دولتی را عنوان کرد و گفت : با وضعیت کاهش دانشجو ، موسسات باید اندیشمندانه عمل کنند.

این نشست با بازدید این هیئت از چند واحد تولیدی شهرک صنعتی طوس مشهد به پایان رسید.