سمپوزیوم "اولین گفتمان گردشگری آسان ، طبیعت گردی و توسعه پایدار" برگزار شد. پژوهشی
تاریخ انتشار: جمعه، 29 بهمن 1395 13:48:52
سمپوزیوم "اولین گفتمان گردشگری آسان ، طبیعت گردی و توسعه پایدار" در عصر روز پنجشنبه 28 بهمن ماه به میزبانی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد در محل هتل همای شماره 1 مشهد برگزار شد.
سمپوزیوم "اولین گفتمان گردشگری آسان ، طبیعت گردی و توسعه پایدار" برگزار شد.

در این سمپوزیوم کارگاه های آموزشی با موضوع بررسی تجارب فرانسه (مقصد اول گردشگری جهان) و ایران در حوزه بوم گردشگری و با هدف استفاده از ظرفیت شهر ها در توسعه صنعت گردشگری، بررسی نقش مسیرهای زیارتی در گردشگری معنوی و طبیعی، بررسی نقش میراث جهانی یونسکو در توسعه گردشگری مقصد، توسط پروفسور فاگنونی ، استاد گروه گردشگری دانشگاه سوربن فرانسه و پروفسور ویرول ، استاد دانشگاه Ruoen فرانسه و دکتر امین علیزاده رئیس انجمن علمی طبیعت گردی ایران و معاون آموزشی موسسه آموزش عالی بینالود انجام می شود. همزمان با برگزاری پنل های تخصصی ، نمایشگاه عرضه محصولات و فعالیت های گردشگری برای بازدید میهمانان برپا شد.

این سمپوزیوم تا ساعت 20 ادامه داشت.