English English
"نشست همکاری های علمی و بین المللی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد و دانشگاه سوربن فرانسه" برگزار شد پژوهشی
تاریخ انتشار: جمعه، 29 بهمن 1395 13:35:39
"نشست همکاری های علمی و بین المللی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد و دانشگاه سوربن فرانسه" صبح روز پنجشنبه مورخ 28 بهمن ماه 1395 در سالن کنفرانس موسسه آموزش عالی بینالود برگزار شد. این نشست تخصصی در حاشیه همایش " اولین گفتمان گردشگری آسان، طبیعت گردی و توسعه پایدار" برگزار گردید.
"نشست همکاری های علمی  و بین المللی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد و دانشگاه سوربن فرانسه"  برگزار شد

در این نشست ، اعضای هیات مدیره انجمن طبیعت گردی ایران ، پروفسور فاگنونی (استاد گروه گردشگری دانشگاه سوربن فرانسه و همچنین پروفسور ویرول استاد دانشگاه Rouen  فرانسه به بحث و مذاکره پیرامون همکاری های دو دانشگاه در زمینه گردشگری و طبیعت گردی پرداختند.

دکتر امین علیزاده رئیس انجمن طبیعت گردی ایران و معاون آموزشی موسسه آموزش عالی بینالود مشهد، در رابطه با کمبود آب در ایران سخن گفت و بیان کرد ایران با داشتن قنات ها و آب های زیر زمینی از موهبتی خاص برخوردار است.

دکتر سعداله ولایتی ، نایب رئیس انجمن طبیعت گردی ایران و معاون پژوهشی موسسه نیز عنوان کرد: ایران با داشتن اقلیم های مختلف و 2700 کیلومتر ساحل که مورد استفاده همه قرار می گیرند و معادن و محصولات کشاورزی مختلف و همچنین طبیعت زیبا و کارآمد، جایگاه خاصی در تمام جهان دارد و به همین دلیل تشکیل انجمن طبیعت گردی ایران ضرورت داشته است.

دکتر فرید جواهرزاده ، دبیر انجمن طبیعت گردی ایران و عضو هیئت علمی موسسه گفت: حوزه توریسم در کشور ما صنعتی به شمار می رود که در طی سال های گذشته، توجه زیادی را جلب نموده است و در بخش دانشگاهی ایران حدود 10 سال است که رشته های جهانگردی و هتلداری در مقاطع مختلف تحصیلی تدریس می شود.

وی افزود: موسسه آموزش عالی بینالود مشهد از نخستین دانشگاه های ایران محسوب می شود که این رشته ها را داشته و در منطقه ای واقع است که قطب اکوتوریسم ایران به حساب می آید.